Kom werken bij Ace Letselschade Advocaten!


Wij zoeken een enthousiaste

advocaat/juridisch medewerker met (ruime) ervaring
op het gebied van personenschade

Wij zoeken een nieuwe collega ter versterking van ons team en in verband met werkdruk door toename van dossiers. Bovendien verlaat één van onze advocaten helaas per 1 februari 2022 ons kantoor omdat zij met haar echtgenoot een wereldreis gaat maken. Voor hen natuurlijk een fantastisch avontuur, voor ons een groot gemis. 

Maar daar kan jij wat aan doen! Want…

Ben jij gedreven, bevlogen, betrokken en beschik je over empathisch vermogen? Beschik je over een gezonde dosis humor? Weet jij van aanpakken in letselschadedossiers en werk je graag in teamverband? Grote kans dat je je dan helemaal op je plek zult voelen bij Ace Letselschade Advocaten!

Pand ACE letselschade ZwolleOns advocatenkantoor is gevestigd in hartje Zwolle in een prachtig grachtenpand, bestaat inmiddels meer dan 16 jaar en heeft een stabiele positie verworven in Zwolle en wijde omtrek. De omvangrijke kennis van zaken, de aanzienlijke ervaring maar met name de persoonlijke aanpak maken dat slachtoffers van personenschade de weg naar ons kantoor (al dan niet op verwijzing) weten te vinden.

We zoeken een nieuwe collega met (ruime) werkervaring die meteen aan de slag kan; er ligt immers een mooi en groeiend aantal dossiers ter verdere behandeling op je te wachten.

We verheugen ons op je komst!

Stuur je sollicitatie met cv naar info@ace-letselschade.nl