Kom werken bij Ace Letselschade Advocaten!


Wij zoeken per januari 2022 een tweetal enthousiaste

advocaten/juridisch medewerkers met (ruime) ervaring
op het gebied van personenschade


Wij zoeken twee nieuwe collega’s ter versterking van ons team en in verband met werkdruk door toename van dossiers. Bovendien verlaat één van onze advocaten helaas begin 2022 ons kantoor omdat zij met haar echtgenoot een wereldreis gaat maken. Voor hen natuurlijk een fantastisch avontuur, voor ons een groot gemis. 

Maar daar kan jij wat aan doen! Want…

Ben jij gedreven, bevlogen, betrokken en beschik je over empathisch vermogen? Beschik je over een gezonde dosis humor? Weet jij van aanpakken en werk je graag in teamverband? Grote kans dat je je dan helemaal op je plek zult voelen bij Ace Letselschade Advocaten!

Pand ACE letselschade ZwolleOns advocatenkantoor is gevestigd in hartje Zwolle in een prachtig grachtenpand, bestaat inmiddels meer dan 16 jaar en heeft een stabiele positie verworven in Zwolle en wijde omtrek. De omvangrijke kennis van zaken, de aanzienlijke ervaring maar met name de persoonlijke aanpak maken dat slachtoffers van personenschade de weg naar ons kantoor (al dan niet op verwijzing) weten te vinden.

We zoeken twee nieuwe collega’s met (ruime) werkervaring die meteen aan de slag kunnen; er ligt immers een mooi en groeiend aantal dossiers ter verdere behandeling op jullie te wachten. 

We verheugen ons op jullie komst!

Stuur uiterlijk 31 oktober 2021 je sollicitatie met cv naar info@ace-letselschade.nl