Kosten


De inschakeling van een letselschadeadvocaat kost u in de meeste gevallen helemaal niets. In Nederland is het namelijk bij wet geregeld dat de aansprakelijke partij verplicht is om de redelijke kosten van rechtsbijstand te vergoeden. Als er onduidelijkheid bestaat over aansprakelijkheid zijn er mogelijkheden voor gefinancierde rechtsbijstand. Kijk op www.rvr.org voor meer informatie hierover.

Het eerste oriënterend gesprek met Ace Letselschade Advocaten is altijd gratis, voor zover de kosten niet verhaald kunnen worden op een aansprakelijke partij. In dit gesprek informeren we u ook duidelijk over het kostenaspect.

No cure no pay: ja of nee?

Met no cure no pay wordt meestal de afspraak bedoeld, waarbij de cliënt de belangenbehartiger niet op basis van een uurtarief betaalt. Er wordt na afsluiting van de zaak een percentage van de totale schade aan de belangenbehartiger afgedragen. Echter, hiermee doet u zichzelf tekort. Want waarom draagt u een percentage van uw schade af als de aansprakelijkheid vaststaat en óók alle kosten van rechtsbijstand vergoed worden? Ace Letselschade Advocaten komt op voor de belangen van de cliënt en biedt daarom geen no cure no pay aan. U krijgt waarop u recht heeft.

Waarom een letselschadeadvocaat inschakelen?

U wilt optimaal worden bijgestaan, dat is logisch. Met de inschakeling van Ace Letselschade Advocaten kunt u daarvan uitgaan. Immers, de letselschadeadvocaten:
-    hebben met succes een gespecialiseerde opleiding afgerond (Grotius Opleiding Personenschade) of worden daartoe opgeleid;
-    zijn verplicht jaarlijks bijscholing op het gebied van letselschade te volgen;
-    stappen wanneer nodig naar de rechter, zodat u krijgt waarop u recht heeft;
-    zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en moeten zich aan de geldende beroepsregels houden.